Pārlekt uz galveno saturu

Seminārs "Zoonotiskā slimība – Q drudzis"

Sākas
Beidzas
Vieta
Valsts lsts zinātniskā institūta "BIOR" telpās, Lejupes ielā 3

Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts “BIOR” aicina nozaru speciālistus uz aktuālo semināru par zoonotisko slimību Q – drudzi.

Vadošie pētnieki no valsts zinātniskā institūta “BIOR” un Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārstāvji informēs, kā slimību var diagnosticēt un kā to ierobežot. Tāpat informēs par pētījuma rezultātiem, kur tika pētīta slimību izplatība piena lopkopībā.

Seminārs ir bez maksas un paredzēts slaucamo govju īpašniekiem, lauksaimniecības dzīvnieku audzētāju biedrību pārstāvjiem, veterinārārstiem, privātajām laboratorijām un lēmumpieņēmējiem - Zemkopības ministrijas, Pārtikas un veterinārā dienesta, Veselības ministrijas, Slimību kontroles un profilakses centra pārstāvjiem.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, vietu skaits ir ierobežots un lūgums savu dalību seminārā iepriekš pieteikt e-pastā bior@bior.lv.

Semināra darba kārtība.

Seminārs notiks projekta Nr. lzp-2018/2-0109 "Zoonozes Q-drudža ietekme uz slaucamo govju reprodukciju un risinājumi slimības sastopamības samazināšanai un dzīvnieku ilgtspējīgai izmantošanai" ietvaros.

 

Pievienots 02/10/2020
Portāla administrators