Pārlekt uz galveno saturu

Praktiska nodarbība atgremotāju parazitoloģijā ar veterinārārstēm Daci Keidāni un Alīnu Kļaviņu

Sākas
Beidzas
Vieta
LBTU Veterinārmedicīnas fakultātē, K. Helmaņa ielā 8, Jelgavā

Mācību laikā dalībnieki mācīsies atpazīt aktuālākos atgremotājdzīvnieku endoparazītus, to izraisītās klīniskās pazīmes. Dalībniekiem būs iespēja patstāvīgi izmeklēt un diagnosticēt parazītus. Lektorēm ir liela gan praktiska gan zinātniska pieredze šajās tēmās, aicinām uz tikšanos klātienē! NB! Būs iespēja veikt koproloģisko izmeklēšanu sev interesējošajiem atgremotājdzīvnieku paraugiem. Vietu skaits nodarbībā ierobežots!

Dace Keidāne - LBTU VMF asoc. prof., Dr.med.vet. Strādā LBTU VMF Pārtikas un vides higiēnas institūtā kopš 2012.gada. Vada nodarbības VMF studentiem mācību priekšmetā Parazitoloģija un invāzijas slimības. Sniedz konsultācijas dzīvnieku audzētājiem parazitoloģijas jautājumos un papildina savas zināšanas, apmeklējot dažādus seminārus, kursus un aktīvi piedalās pētījumos saistībā ar parazitoloģiju.

Alīna Kļaviņa - LBTU VMF Pārtikas un vides higiēnas institūta pasniedzēja, studentiem pasniedz studiju kursus – Parazitoloģija un invāzijas slimības, Sīkdzīvnieku slimības – mājputnu slimības. VMF fakultāti beigusi 2018. gadā. Pēc pabeigšanas studē doktorantūrā – pētījuma virziens parazitoloģija un farmakoloģija (Latvijas floras fitolīdzekļu ietekme uz atgremotājdzīvnieku endoparazītiem) un papildina savas zināšanas, apmeklējot dažādus seminārusun kursus, aktīvi piedalās pētījumos saistībā ar parazitoloģiju.

Detalizēta informācija pieejama, izmantojot šo saiti

Reģistrācija.

Pievienots 02/01/2024
Portāla administrators