Pārlekt uz galveno saturu

Vebināru cikls "Kā sadzīvot ar neveiksmēm, tikt pāri grūtībām un stiprināt savu dzīvesspēku?"

Sākas
Vieta
Tiešsaistē

Katrīna Žaltkovska, Mg.psych., sertificēta kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite, sertificēta klīniskā un konsultatīvā psiholoģe. ”Neviens nevar aiziet atpakaļ un sākt savu stāstu no sākuma, bet ikviens var jau šodien sākt veidot jaunu sava stāsta turpinājumu!” Profesionālais maģistra grāds psiholoģijā, Latvijas Universitātē. Kognitīvi biheiviorālā psihoterapeita kvalifikācija (ODYSSEA International CBT Institute). Strādā ar individuālajiem klientiem ar depresiju, trauksmes traucējumiem (panikas lēkmēm un veģetatīvās sistēmas traucējumu simptomiem, sociālo trauksmi, veselības trauksmi, u.c.), komunikācijas prasmju pilnveidi, stresa vadību, laika plānošanu un organizēšanu, motivāciju u.c. Vada mācības un grupas par tādām tēmām kā psihiskā veselība, stress un emociju vadība, komunikācija, sevis izzināšana, pašapziņas celšana, līdzjūtība pret sevi u.c. Lektores zinātniskās un praktiskās intereses ir saistītas ar laimes izjūtu un iespēju to paaugstināt, ar cilvēku domāšanas modeļiem un kļūdām, pieņemot nozīmīgus lēmumus un veicot secinājumus. Tāpat praktiska interese par kognitīvi biheiviorālās pieejas metožu popularizēšanu, pieejamības veicināšanu dažādos formātos (e-mācības, bukleti).“Intellego” psiholoģe un KBT psihoterapeite un darbinieku psihoemocionālā atbalsta komandas pārstāve Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā.

Dažreiz šķiet, ka tik labi saprotam, kas notiek ar citiem. Bet kā ar sevi? Cik reizes sev ir nācies uzdot jautājumu, kas ar mani notiek?

tabula

Katra vebināra tiešraides laikā un noslēgumā ir iespēja uzdot jautājumus lektorei!

* Lai dalība tiešraidē ritētu bez ķibelēm, pievienošanās jāplāno laicīgi - ieteicams 20 minūtes pirms sākuma - plkst. 18.10

Jebkurš viens atsevišķs vebinārs EUR 15 (studentiem, mācībspēkiem - EUR 10), jebkuri divi vebināri EUR 30 (studentiem, mācībspēkiem EUR - 20), trīs vebināri EUR 45 (studentiem, mācībspēkiem - EUR 30).

Lai pievienotos vebināram, katram reģistrētam dalībniekam 24 stundu laikā pirms tiešraides tiek nosūtīta saite, kas kļūst aktīva 20 min pirms vebināra. Visi dalībnieki saņems vebināra ierakstu 24h laikā pēc tiešraides un instrukciju, kā reģistrēties tā apskatei.

Jāatceras – lai iegūtu sertifikātu par dalību vebināros - jāpiedalās tiešraidē vai jānoskatās ieraksti, reģistrējoties ar savu vārdu un uzvārdu.

Lai sekmīgi pievienotos tiešraidēm nepieciešams:

  • Dators vai telefons ar skaņu,
  • Labs interneta savienojums,
  • Ja izmantosiet telefonu: lejuplādēta ZOOM aplikācija, tā ir bezmaksas,
  • Pievienojoties obligāti norādīt savu vārdu, uzvārdu (kvalifikācijas punktu iegūšanai).

Reģistrācija mācību vakariem dzīvesspēkam

Reģistrējoties dalībnieki e-pastā saņem reģistrācijas apstiprinājumu. Ja iespējams - reģistrācijai neizmantojiet inbox.lv adreses. No mums neatkarīgu apstākļu dēļ, daļa inbox.lv adresātu e=pastus nesaņem vai atrod tos spamā. Informācija un reģistrācijas forma atrodama arī www.vicinfo.lv, www.lvb.lv, www.vmf.llu.lv.

Rekvizīti dalības apmaksai:

Veterinārmedicīnas Izglītības Centrs SIA
Reģ. Nr: 40003409467
Banka: SEB banka
Bankas kods: UNLALV2X
Bankas konts: LV63UNLA0008000467036
Adrese: K. Helmaņa iela 8, Jelgava LV-3004

Maksājuma uzdevumā lūdzam norādīt: Vebinārs (datums). Vārds, Uzvārds. Ja nepieciešams rēķins - to norādiet reģistrējoties. Veicot maksājumu, lūdzam norādīt rēķina numuru (ja rēķins sagatavots).

Visiem reģistrētiem dalībniekiem būs iespēja vērot vebināru ierakstus sev vēlamā laikā līdz pat 29.06.2023. Visi dalībnieki saņem ierakstu un instrukciju, kā reģistrēties tā apskatei.

Jāatceras – lai iegūtu sertifikātu par dalību - jāpiedalās tiešraidē vai jānoskatās ieraksts noteiktajā termiņā, reģistrējoties tam ar savu vārdu un uzvārdu.

Mācības pieteiktas LVB kā kvalifikācijas celšanas pasākums.

Sertifikātu par dalību dalībnieki saņem elektroniski savos epastos. Uz tikšanos!

Afiša

 

Pievienots 18/01/2023
Portāla administrators