Pārlekt uz galveno saturu

VIC padziļinātais mācību cikls "Pre/post operatīvā aprūpe. Pamatprincipi mīksto audu ķirurģijā.

Sākas
Beidzas
Vieta
Zoom platformā

VIC padziļinātais mācību cikls “Trušu veterinārmedicīna ar Ingu Birni un Nikolaju Oborinu”

10 x 90 minūšu tikšanās reizes notiks desmit ceturtdienas: 6. un 20. oktobrī; 3. un 17. novembrī, 8. un 22. decembrī, 12. un 26. janvārī; 9.un 23. februārī!

Nodarbību laiks: 18.30 – 20.00

Nodarbību platforma: ZOOM, ieraksti būs pieejami līdz 2023. gada 25. decembri

Nikolajs Oborins, DVM - veterinārārsts, absolvējis Latvijas Lauksaimniecības Universitāti, Veterinārmedicīnas Fakultāti 2014. gadā. Stažējies eksotisko dzīvnieku medicīnā Brazīlijā un Ungārijā. No 2017. gada pasniedz Eksotisko dzīvnieku slimības Veterinārmedicīnas fakultātē. Strādājis Rīgas Nacionālā Zooloģiskā dārzā līdz 2019. gadam. Kopš 2017. gada strādā vienā no lielākajām Igaunijas veterinārajām klīnikām - Loomade Kiirabi Kliinik Tallinā un specializējas eksotisko dzīvnieku medicīnā un mīksto audu ķirurģijā. Kopš 2022.gada kā lektors strādā Igaunijas Dabas Zinātņu universitātes Veterinārmedicīnas un dzīvnieku zinātņu fakultātē Tartu, studentiem pasniedzot ķirurģiju.

Inga Birne, DVM - Dino Zoo veterinārās klīnikas veterinārārste - darbības virziens: eksotiskie dzīvnieki; Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes - LBTU (iepriekš - Latvijas Lauksaimniecības universitāte - LLU) VMF vieslektore. VMF absolvējusi 2009. gadā. Pēc beigšanas strādājusi veterinārajā klīnik! "Kavet" Rīgā. No 2011. - 2020. gadam strādājusi Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā par veterinārārsti. No 2014. gada ir LBTU VMF vieslektore, mācot studentiem studiju priekšmetu "Sīkdzīvnieku slimības". Kopš 2019. gada AEMV (The Assotiation of Exotic mammal veterinarians) biedre.

Abi lektori lekcijās apvieno savas plašās zināšanas un pieredzi praktiskajā darbā ar trušiem ar savu lielisko lektora talantu!

Visiem dalībniekiem būs iespēja vērot vebināra ierakstus sev vēlamā laikā līdz pat 2023. gada noslēgumam. Katra vebināra nobeigumā ir iespēja uzdot jautājumus lektoram tiešraidē. Vebināri notiks latviešu valodā.

Seminārs norisināsies Zoom platformā un, lai pievienotos tiešraidei, katram reģistrētam dalībniekam apmēram 24 stundas pirms tās tiek nosūtīta saite, kas kļūst aktīva 20 minūtes pirms sākuma, kā arī instrukcija kā pievienoties tiešraidei. Lai dalība tiešraidē ritētu bez ķibelēm, pievienošanās jāplāno laicīgi - ieteicams 20 minūtes pirms sākuma (no plkst. 18.10). Pievienoties tiešraidei iespējams jebkurā laikā.

Afiša

* Reģistrējoties visu 10 vebināru ciklam un veicot apmaksu vienā maksājumā, dalības maksa veterinārārstiem - 130,00 eiro, studentiem un mācībspēkiem - 60,00 eiro.

Lai reģistrētos, nepieciešams aizpildīt reģistrācijas formu, kas atverama šeit. Informācija un reģistrācijas forma atrodama arī www.vicinfo.lv, www.lvb.lv vai www.vmf.llu.lv

Reģistrējoties dalībnieki saņem apstiprinājumu! Ja iespējams- reģistrācijai neizmantojiet inbox.lv adreses! No mums neatkarīgu apstākļu dēļ, daļa inbox.lv adresātu e-pastus nesaņem vai atrod tos spamā.

Rekvizīti dalības apmaksai:
Veterinārmedicīnas Izglītības Centrs SIA
Reģ. Nr: 40003409467
Banka: SEB banka
Bankas kods: UNLALV2X
Bankas konts: LV63UNLA0008000467036
Adrese: K. Helmaņa iela 8, Jelgava LV-3004

Maksājuma uzdevumā lūdzam norādīt: Vebināri "Trušu vet.med." (datums- ja atsevišķi). Vārds, Uzvārds.

Ja nepieciešams rēķins - to norādiet reģistrējoties. Veicot maksājumu, lūdzam norādīt rēķina numuru (ja rēķins sagatavots).

Visiem reģistrētiem dalībniekiem būs iespēja vērot vebināru ierakstus sev vēlamā laikā līdz pat 25.12.2023. Visi dalībnieki saņem ierakstu un instrukciju, kā reģistrēties tā apskatei.

Jāatceras – lai iegūtu sertifikātu par dalību - jāpiedalās tiešraidē vai jānoskatās ieraksts, reģistrējoties tam ar savu vārdu un uzvārdu! Ja dalībnieks reģistrējies, veicis apmaksu, bet noteiktajā termiņā vebinārus nav noskatījies, sertifikāts izsniegts netiek.

Mācības pieteiktas LVB kā kvalifikācijas celšanas pasākums. Sertifikātu par dalību dalībnieki saņem elektroniski savos e-pastos.

Pievienots 20/09/2022
Portāla administrators