Pārlekt uz galveno saturu

Mācību vebināru cikls ar veterinārārsti Inesi Bērziņu "Hematoloģija:- hematoloģijas analizators – kā interpretēt izdrukas un histogrammas"

Sākas
Beidzas
Vieta
Zoom platformā

Lektore: Inese Bērziņa Dr.med.vet. beigusi LLU VMF 2001.gadā. Veterināro klīnisko patoloģiju apguvusi ASV, Īrijā un Zviedrijā. VetCyto dibinātāja, vadītāja. Profesionālās intereses: citoloģija, onkoloģija, infekcijas slimības. Vairāk kā 17 gadu pieredze klīniskajā patoloģijā. Šobrīd strādā SIA VetCyto un Universitātes Vetfondā.

Foto

Vebināri norisināsies Zoom platformā. Lai pievienotos tiešraidei, katram reģistrētam dalībniekam apmēram 24 stundas pirms tās tiek nosūtīta saite, kas kļūst aktīva 20 minūtes pirms sākuma, kā arī sīka instrukcija kā pievienoties tiešraidei. Tieši tiešraides laikā / noslēgumā ir vislabākā iespēja uzdot jautājumus lektorei. Lai dalība tiešraidē ritētu bez aizķeršanās, pievienošanās jāplāno laicīgi - ieteicams 20 minūtes pirms sākuma (no plkst. 18.10).

Lai reģistrētos vebināriem, lūdzam aizpildīt reģistrācijas formu, kas atverama šeit.

Reģistrācijas forma atrodama arī www.vicinfo.lv, www.vmf.llu.lv un www.lvb.lv Visiem reģistrētiem dalībniekiem būs iespēja vērot tiešraižu ierakstus sev vēlamā laikā līdz pat 16.09.2022. Visi dalībnieki saņem ierakstu un instrukciju, kā reģistrēties tā apskatei!

Jāatceras – lai iegūtu sertifikātu par dalību - jāpiedalās tiešraidē vai jānoskatās ieraksti, reģistrējoties ar savu vārdu un uzvārdu! Tiem, kas vēlēsies noskatīties ierakstus un nebūs reģistrējušies pirms tiešraidēm, jāveic reģistrācija ierakstiem un jānoskatās tie ne vēlāk kā līdz 2 nedēļām pirms termiņa noslēguma.

Rekvizīti dalības apmaksai:
Veterinārmedicīnas izglītības centrs SIA
Reg. Nr: 40003409467
Banka: SEB banka
Bankas kods :UNLALV2X
Bank account: LV63UNLA0008000467036
Adrese: K. Helmaņa iela 8, Jelgava LV-3004

Reģistrējoties dalībnieki saņem reģistrācijas apstiprinājumu!

Ja apstiprinājumu dalībnieks nesaņem – tātad reģistrējoties e-pasts ievadīts neprecīzi un labāk reģistrēties vēlreiz! Maksājuma uzdevumā lūdzam norādīt: Vebinārs (datums). Vārds, Uzvārds. Ja nepieciešams rēķins - to norādiet reģistrējoties. Veicot maksājumu, lūdzam norādīt rēķina numuru (ja rēķins sagatavots!)

Pasākumi pieteikti LVB kā kvalifikācijas celšanas pasākums. Par katru vebināru tiek piešķirts 1 kvalifikācijas punkts. Sertifikātu par dalību dalībnieki saņem elektroniski savos e-pastos. Sertifikāti tiek izsniegti par tiem vebināriem, kuros dalībnieks ir piedalījies tiešraidē vai skatījies ierakstā!

Afiša

 

Pievienots 01/06/2022
Portāla administrators