Pārlekt uz galveno saturu

Vebināru cikls ar lektori Ilzi  Dzenovsku ""Empātiska klātbūtne un drošais dialogs saskarsmē ar klientu dusmās un zaudējuma sāpēs"

Sākas
Beidzas
Vieta
Zoom platformā
Aicinām uz 4 x 90 min vebināriem ar sertificētu mediatoru, apzinātības un empātiskas komunikācijas treneri Ilzi Dzenovsku: "Efektīvas komunikācijas un konfliktu risināšanas pamati cieņpilnai sadarbībai"
 
Vebināri būs prakses un teorijas caurvīts mācību process prasmju attīstīšanai un stiprināšanai, to saturs būs savstarpēji saistīts un papildinošs. Vebināru ietvaros būs gan individuāls, gan nelielu grupu darbs. Lai vebināru dalībnieki un vadītāja spētu organizēt efektīvu un visiem lietderīgu mācību pieredzi, aicinām nodrošināties ar sev nepieciešamo skaņas un video aktivizēšanas funkciju.
 
Vebināru tiešraides notiks četras ceturtdienas: 
26.08., 2.09., 9.09. un 23.09. no plkst. 18.00 – 19.30, bet visu vebināru ieraksti būs pieejami līdz pat 1. decembrim.
 
Ilze Dzenovska - sertificēta mediatore, apzinātības un empātiskas komunikācijas trenere Mg.jur., Mg. Miera & taisnīguma studijas llze ir profesionāle ar vairāk kā piecpadsmit gadu pieredzi konfliktu risināšanas, nevardarbīgas komunikācijas un sociālo pārmaiņu īstenošanas jomā Latvijā un ārvalstīs. Ar strukturētu degsmi un empātisku reālismu Ilze integrē un dalās savā starptautiskajā kopienu miera būvēšanas, vardarbības prevencijas un taisnīguma atjaunošanas pieredzē un izpratnē par cilvēku emocionālas un varas inteliģences apzinātu ieradumu nostiprināšanas izaicinājumiem. Ikdienā Ilze atbalsta līderus, organizāciju komandas, kā arī plašākas kopienas, tai skaitā izglītības, privātā, nevalstiskā, pašvaldību, vides un veselības sektora dalībniekus ceļā uz cieņpilnu sarunāšanās kultūru, līdzsvarotu varas attiecību un ilgtspējīgu partnerību veidošanu. Ilzei ir Maģistra grāds Miera un taisnīguma zinātnē no Sandjego universitātes, ASV (Joan B. Kroc School of Peace Studies University of San Diego), profesionāls jurista grāds un bakalaura grāds politikas zinātnē, akreditēta mediatora sertifikāts Regent's College London School of Psychotherapy and Counselling, 2007 un Latvijas valsts mediatora sertifikāts kopš 2015. gada. Līdztekus Ilze ir kalpojusi divus termiņus kā Sertificētu mediatoru padomes locekle, ir lektore biedrībā "Mediācija un ADR" un trenere topošajiem mediatoriem, desmit gadus vadījusi apzinātības un jogas integrālo skolu “Mederi” un dibinājusi miera un konfliktu risināšanas institūtu Baltic Peace Lab.
 
Foto

Vebināri noritēs ZOOM vidē. Visiem reģistrētiem dalībniekiem būs iespēja vērot vebināru ierakstus sev vēlamā laikā līdz pat 1.12.2021. Tiem, kuri vēlēsies noskatīties ierakstus un nebūs reģistrējušies pirms tiešraidēm, jāveic reģistrācija ierakstiem un jānoskatās tie ne vēlāk kā līdz 2 nedēļām pirms 1.12.2021.

Katra vebināra laikā un noslēgumā ir iespēja uzdot jautājumus lektorei tiešraidē.
*Lai dalība tiešraidē ritētu bez ķibelēm, pievienošanās jāplāno laicīgi - ieteicams 20 minūtes pirms sākuma (līdz plkst. 17.40).

Informācija par dalības maksu! Jebkurš viens vebinārs veterinārārstiem EUR 10 (studentiem, mācībspēkiem EUR 5), jebkuri divi vebināri EUR 20 (studentiem, mācībspēkiem EUR 10), trīs vebināri EUR 30 (studentiem, mācībspēkiem EUR 15), četri vebināri EUR 40 (studentiem, mācībspēkiem EUR 20) Lai pievienotos vebināram, katram reģistrētam dalībniekam apmēram 24 h pirms tiešraides tiek nosūtīta saite, kas kļūst aktīva 30 min pirms vebināra, kā arī skaidra instrukcija kā pievienoties tiešraidei. Visi dalībnieki saņems vebināra ierakstu un instrukciju, kā reģistrēties tā apskatei.

Jāatceras – lai iegūtu sertifikātu par dalību vebināros - jāpiedalās tiešraidē vai jānoskatās ieraksti.

Lai reģistrētos vebināriem, nepieciešams:

  • aizpildīt īso reģistrācijas formu, kas atrodama ŠEIT! vai www.vicinfo.lv, kā arī LVB un VMF mājas lapās;
  • veikt apmaksu par vebināriem uz VIC kontu:

Veterinārmedicīnas Izglītības Centrs SIA 40003409467
K. Helmaņa iela 8, Jelgava LV – 3004
SEB banka UNLALV2X
LV63UNLA0008000467036

Lai sekmīgi pievienotos tiešraidēm nepieciešams:
  • Dators vai telefons ar skaņu,
  • Labs interneta savienojums,
  • Ja izmantosiet telefonu,
  • Lejuplādēta ZOOM aplikācija, tā ir bezmaksas,
  • Pievienojoties obligāti norādīt savu vārdu, uzvārdu (kvalifikācijas punktu iegūšanai).

REĢISTRĒJOTIES DALĪBNIEKI SAŅEM REĢISTRĀCIJAS APSTIPRINĀJUMU! Ja apstiprinājumu dalībnieks nesaņem – tātad reģistrējoties e-pasts ievadīts neprecīzi un labāk reģistrēties vēlreiz!

Maksājuma uzdevumā lūdzam norādīt: Vebinārs (datums). Vārds, Uzvārds. Vebināri pieteikti LVB kā kvalifikācijas celšanas pasākums. Sertifikātu par dalību dalībnieki saņems elektroniski savos epastos tuvu skatīšanās termiņa beigām!

Uz tikšanos vebināros! VIC

 
Pievienots 16/08/2021
Portāla administrators