Pārlekt uz galveno saturu

Ieskaties pirmkursnieka ceļvedī

Attēla autors: No LLU arhīva

Pirmkursniekiem, uzsākot studiju gaitas, noteikti radīsies dažādi jautājumi par studijus procesu, studentu dzīvi un finansēm. Lai atrastu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, tev noteikti noderēs Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Pirmkursnieka ceļvedis, kas palīdzēs jaunajiem studenti veiksmīgāk un raitāk iejustos studentu dzīvē.

Pirmkursnieka ceļvedis apskatāms šeit!

Pirmā kursa studentiem studiju gada sākums var likties sarežģīts un grūts laiks, tādēļ pirmkursnieka ceļvedis kalpos tev kā lielākais palīgs, kur varēsi atrast informāciju par studiju gada uzbūvi, studiju kursiem, kredītpunktiem, rotāciju, bibliotēkas pakalpojumiem, ISIC kartes izgatavošanu un kartes priekšrocībām,  LLU Informatīvo sistēmu (IS), kā arī par LLU vadību un citiem aktuāliem jautājumiem.

Studentam svarīgs ir ne tikai studiju process, bet arī studentu dzīve, tādēļ piedalies LLU piedāvātajās aktivitātēs un iegūsti jaunus draugus. Ceļvedī par studentu dzīvi tu varēsi atrast noderīgu informāciju par LLU studentu viesnīcām, kas turpmākos studiju gadus būs tev kā otrās mājas, par Studējošo pašpārvaldi (LLU SP), kas risina nozīmīgus jautājumus par akadēmisko, sociālo, kultūras un sporta dzīvi, savukārt, lai savu studiju procesu padarītu pieredzes bagātāku, tad noteikti iesaisties arī kādā no studentu organizācijām. Savukārt, lai atpūstos no studiju procesa, apmeklē LLU Sporta centru, kas piedāvā dažādas sporta aktivitātes dažādām gaumēm. Ceļvedī varēsi iepazīties ar LLU tradīcijām, kas saistītas gan ar dažādām studentu aktivitātēm, gan izsenām universitātes paražām.

Savukārt, lai nerastos neskaidrības par finanšu jautājumiem, ieskaties ceļvedī, kur ir apkopota noderīga informācija par studiju finansējumiem – studiju un studējošā kredītiem, komerckredītiem, kā arī informācija par universitātē pieejamām stipendijām – valsts, vārdiskajām un attīstības fonda stipendijām.

Esi informēts par universitātē notiekošo un seko mums sociālajos tīklos: facebook.com/llu.lv, twitter.com/llu_lv, instagram.com/lluniversitate, snapchat: llu_latvija.

Pievienots 21/08/2017