Pārlekt uz galveno saturu

Iespējams iegādāties jauno LLU studiju gada plānotāju

Attēla autors: No LLU arhīva

Pat visērtākās mobilās lietotnes un virtuālie kalendāri nav atturējuši cilvēkus no vēlmes izmantot drukātos plānotājus. Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) studenti, mācībspēki, darbinieki un citi interesenti aicināti iegādāties jaunos 2017./2018. studiju gada plānotājus, kas lietotājus priecēs ar funkcionalitāti, noderīgu un aktuālu universitātes informāciju.

Šogad plānotāji būs pieejami divās krāsās – zaļā un sarkanā. “Nākamā gadā Jelgavas pils svinēs 280. gadadienu, tam par godu viens no studiju plānotājiem ir izveidots pils sarkanajā krāsā,” stāsta Komunikācijas un mārketinga centra vadītāja Lāsma Līcīte.

Studiju gada plānotājā apkopoti nozīmīgākie pasākumi universitātes dzīvē, kā arī informācija par dažādām studiju un ārpus studiju iespējām, fakultāšu un struktūrvienību kontaktinformācija, Jelgavas pils un Jelgavas pilsētas karte.

Studiju gada plānotājs ir ērts lietošanai, tā izmērs - 112 x 190 mm. Studiju gada plānotājs pārdošanā pieejams Jelgavas pils 175. kabinetā, Komunikācijas un mārketinga centrā, tā cena - 4,50 EUR.

LLU pirmā kursa studenti studiju plānotāju saņems kā dāvanu pirmajā studiju dienā, 4. septembrī, savā fakultātē no LLU Studējošo pašpārvaldes. Savukārt mācībspēki un darbinieki jaunos 2017./2018.  studiju gada plānotājus saņems bez maksas 30. augustā Akadēmiskajā sēdē, kas norisināsies LLU Fundamentālajā bibliotēkā.

Piedāvājumā ir arī blociņi, A4 piezīmju lapas, rakstāmpiederumi, mapes un citi suvenīri ar LLU un Jelgavas pils simboliku, ko iespējams apskatīt šeit,

Pievienots 18/08/2017