Pārlekt uz galveno saturu

Interaktīvs vebinārs veterinārajā radioloģijā ar Sérgio Guilherme "Krūšu kurvja rentgenattēli un sirds pacients - kāpēc, kad un kas!"

Sākas
Beidzas
Vieta
Tiešsaistē

Lektors: Sérgio Guilherme LMV MRCVS ECVDi rezidentūras apmācība, Fitzpatrick Referrals, Lielbritānija. Serhio ar izcilību absolvējis Lisabonas Universitātes Veterinārmedicīnas fakultāti Portugālē. Veterinārā grāda ietvaros viņš sešus mēnešus mācījies Dzīvnieku medicīnas centrā Ņujorkā un Kornela universitātē, ASV. Pēc diviem vispārējās prakses gadiem viņš vienu gadu internatūrā stažējās daudznozaru specializācijas klīnikā Lielbritānijā. Tam sekoja trīs gadu ECVDI rezidentūras programma diagnostikas attēlveidošanā Londonas Karaliskajā veterinārajā koledžā (RCVS), kuru viņš pabeidza 2009. gadā. Pēc tam viņš strādāja Davies Veterinary Specialists, līdz 2020. gadā pievienojās Fitzpatrick Referrals izcilajai komandai. Viņam patīk strādāt visās vizuālās diagnostikas nozarēs - radiogrāfija, ultraskaņa, CT un MRI. Viņš ir recenzētu oriģinālrakstu autors, kā arī labprāt māca un pasniedz lekcijas, regulāri runājot kursos un konferencēs gan Eiropā, gan Āzijā.

Valoda: angļu

Datums un tēmas

Foto

Abi vebināri tiks ierakstīti un to ieraksti reģistrētiem dalībniekiem būs pieejami līdz pat 1. jūlijam.

Dalības maksa

Foto

* Lai dalība tiešraidē ritētu bez ķibelēm, pievienošanos tiešraidei ieteicams ieplānot ne vēlāk kā 20 min pirms sākuma (vebināra saite būs aktīva jau no  plkst. 17.20).

Katram reģistrētam dalībniekam apmēram 24 h pirms katra vebināra tiek nosūtīta saite, kā arī skaidra instrukcija kā pievienoties tiešsaistei. Ja vebināra norises brīdī esat aizņemti ar citiem darbiem, saņemsiet vebināra ierakstu un instrukciju, kā reģistrēties tā apskatei. (Jāatceras – lai iegūtu sertifikātu par dalību vebināros - jāpiedalās tiešraidē vai jānoskatās ieraksti!)

Lai sekmīgi pievienotos tiešraidēm nepieciešams: 

  • Dators vai telefons ar skaņu,
  • Labs interneta savienojums,
  • Ja izmantosiet telefonu: Lejuplādēta ZOOM aplikācija, tā ir bezmaksas,
  • Pievienojoties obligāti jānorāda savs vārds, uzvārds (Kvalifikācijas punktu iegūšanai).

Lai piedalītos vebināriem, nepieciešams REĢISTRĒTIES ŠEIT! (reģistrācijas saite atverama arī epastā vai www.vicinfo.lv) un veikt apmaksu par vebināriem uz VIC kontu:

Veterinārmedicīnas Izglītības Centrs SIA 40003409467
K. Helmaņa iela 8, Jelgava LV – 3004
SEB banka UNLALV2X
LV63UNLA0008000467036

REĢISTRĒJOTIES DALĪBNIEKI SAŅEM REĢISTRĀCIJAS APSTIPRINĀJUMU!

Ja apstiprinājumu dalībnieks nesaņem – tātad reģistrējoties epasts ievadīts neprecīzi un labāk reģistrēties vēlreiz! Maksājuma uzdevumā lūdzam norādīt: Vebinārs (datums). Vārds, Uzvārds. Vebināri pieteikti LVB kā kvalifikācijas celšanas pasākums. Sertifikātu par dalību dalībnieki saņems elektroniski!

Detalizēts apraksts pieejams, izmantojot šo saiti.

Afiša

 

 

Pievienots 22/04/2021
Portāla administrators