Pārlekt uz galveno saturu

LVB aicina apmeklēt konferenci

Attēla autors: No LLU arhīva

LLU Veterinārmedicīnas fakultātes (VMF) studenti un mācībspēki aicināti apmeklēt Latvijas veterinārārstu biedrības organizēto konferenci, kas norisināsies 27. aprīlī no plkst. 8.30 Bulduru Dārzkopības vidusskolā.

Konferences programma

Plkst. 10.00 konferences dalībnieki aicināti uz kopīgu LVB tikšanos, "Sudraba skalpeļu" saņēmēju godināšanu un divām aizraujošām, kā arī noderīgām vieslekcijām “Kritiskā domāšana - vai tas ir svarīgi veterinārārstam,” ko vadīs RSU pētnieks Mārtiņš Daugulis,  un “Pirmā palīdzība cilvēkam - kā neapjukt kritiskās situācijās,” ko prezentēs anesteziologs, reanimatologs Roberts Fūrmanis  

Konferencē tiek piedāvātas vairākas paralēlas izglītojošas veterinārmedicīnas jomu sekcijas – mazo dzīvnieku (pēcpusdienā 2 paralēli), lauksaimniecības un zirgu, eksotisko dzīvnieku, homeopātijas un pārtikas higiēnas sekcijas. Kā arī vienlaicīgi notiks plaša izstāde, kurā būs laba iespēja klātienē iepazīties ar jaunumiem un piedāvājumiem no firmām, kas darbojas veterinārmedicīnas jomā.

Šogad konference norisināsies piecās sekcijās - mazo dzīvnieku, lauksaimniecības un zirgu, eksotisko dzīvnieku, homeopātijas un pārtikas higiēnas. Kopumā konferencē piedalīsies 26 lektori.

Savukārt konferences noslēgumā notiks vakarā koncerts, kur uzstāsies talantīgā, dziedošā veterinārārste, “X Faktora“ fināliste Līga Rīdere un īpašais viesis.

Konferences uzsaukums

Afiša

 

Pievienots 04/04/2018